1,086,711 unieke bezoeken
Laatste Berichten
brief kaartverkoop jazzfestijn 11 december
Uitnodiging algemene ledenvergadering SVW ...
Reminder SVWeetje
Voorbeeldbrief Grote Clubactie
SVWeetje September 2016
Laatste downloads
Klik hier voor het Informatieboekje
Klik hier voor notulen ledenverg. 2016
Klik hier voor notulen ingelaste ledenvergadering
Navigatie
Startpagina

Wijzigingsformulier
Lestijden
Lesinformatie
Gym/turnen
DANCE!
Free Running
Alg.informatie

Fotogalerij
8 Nieuwste foto´s

Geen verjaardag
Niemand jarig vandaag
Gebruikers Online
Gasten online: 1

Leden online: 0

Totaal aantal leden: 43
Nieuwste lid: ysmee01
Welkom
Welkom op de site van SVW Gym Jazz Dans! CrawlTrack: free crawlers and spiders tracking script for webmaster- SEO script -script gratuit de dsuivi des robots pour webmaster
Dance

Kom je ook dansen bij DANCE!
We geven niet alleen Jazzdans maar ook streetdance, breakdance, hiphop, Afrikaans, modern, chearleading,
kinderdans, showmusical en nog veel meer!
Ook laten we een paar keer per jaar onze dansen zien aan publiek o.a bij het jazzfestijn in de Harmonie te Leeuwarden.
Lid worden kan via deze site bij het kopje lid worden.
Uiteraard mag je een gratis proef les nemen. Stuur ons dan een mailtje via kopje contact.
Wie weet snel tot ziens!

Geplaatst door SVW Gymnastiek en jazz-dans op vrijdag 24 juni 2016
Zwarte pieten op bezoek tijdens DANCE! lessen

Afgelopen vrijdag kwamen er zomaar twee zwarte pieten langs tijdens de DANCE! lessen. En ze deden ook nog eens een dansje mee. De zwarte pieten vonden dat de kinderen wel erg mooie dansen ingestudeerd hadden. Daarom hadden ze voor alle kinderen een lekkere traktatie!

Ook hadden de pieten cadeautjes mee voor de kinderen die heel veel loten hadden verkocht voor de Grote Clubactie. Voor Tess Visser, Tessa de Boer en Lianne Douma waren er kortingsbonnen voor een pretpark.

Voor Noella Popkema was er een cadeautje van DA drogisterij Atsma omdat zij de meeste loten had verkocht, 24 in totaal!

Vanaf volgend seizoen alleen nog maar DANCE!

Vanaf volgend seizoen worden er alleen nog maar DANCE! lessen gegeven binnen onze vereniging. De vereniging heeft besloten om te stoppen met de turn en gymnastiek afdeling. Door verschillende noodgedwongen veranderingen voor volgend seizoen is er te weinig animo voor het turnen en gymnastiek. Dit is heel erg jammer. We betreuren dit dan ook zeer.

De free running lessen op donderdag gaan wel gewoon door.

Geslaagde doe-test 20 april

Afgelopen woensdag heeft onze vereniging de doe-test gehad. Dit is een onderlinge thuiswedstrijd tussen de leden van de gymnastiek en turnen.

Ook is deze wedstrijd erg leuk want de kinderen kunnen aan het publiek laten zien wat ze allemaal geleerd hebben bij juf Jettie.  Alle leden hebben heel netjes hun oefeningen gedaan en hebben erg hun best gedaan!

Bij gymgroep 1 t/m 3 was Marin de Jong 1e, Janine v.d Berg 2e en Ysmee Bekkema 3e.

Bij gymgroep 4 t/m 8 was Isa Twellaar 1e.

Bij turngroep C was Noa Bouman 1e. Ook waren er maar liefst 3 meiden op de 2e plaats: Jennisja Palstra, Berber Haanstra en Tess Visser

Bij de turngroepen A en B zijn verschillende niveau?s.

Bij niveau pupil 2 D3 was Nynke Kuipers 1e, Instap D3 waren Aniek de Ringh en Mila Dijkstra 1e.

Bij Pupil 1D 3 was Jo-An Wesselius 1e en bij niveau 12 was Thijs Kiwiet 1e.

Het was een geslaagde middag!

Fenna Hofstra fries kampioen!

Fenna Hofstra Fries kampioen!

Afgelopen zaterdag is Fenna Hofstra Fries kampioen turnen junior niveau F geworden!

In de sporthal Maggenheim te Makkum zette ze deze geweldige prestatie neer.

Op het onderdeel de brug was Fenna verreweg de beste en sleepte ze de meeste punten binnen.

Ook Rianne de Wolff deed mee aan dit kampioenschap en behaalde een keurige 9e plaats.

Super gedaan dames.

Het was een heel sportief weekend voor SVW gymnastiek en jazzdans want Jelmer Kuipers, Noa Bouman, Senna Kramer, Wybrich Lootsma en Marin Wesselius deden mee aan de level-up wedstrijden van Turnstad Sneek die deze keer in Franeker gehouden werden.

Ook zij hebben goed gepresteerd!

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
kijkles
Facebook Like